مقالات کتاب کنکور

معرفی بهترین کتاب های امتحان نهایی ریاضی دوازدهم

معرفی بهترین کتاب های امتحان نهایی ریاضی دوازدهم - کتاب کنکور

معرفی بهترین کتاب های امتحان نهایی ریاضی دوازدهم، با این ۵ تا کتاب ریاضی دوازدهم نهایی رو ۲۰ شو!

همانطور که از نام امتحانات نهایی پیداست، قدم مهمتر و نیز نهایی، برای موفقیت در سال کنکور، به این امتحانات گره خورده است. چه بسا که این اهمیت از سال ۱۴۰۲ (سال شروع تغییرات اساسی در مصوبات کنکوری) به بعد، روند افزایشی داشته است.

 پس باید برنامه و مسیری درست، واضح و البته منطقی داشته باشیم تا هم بتوانیم از کنکور که مرحله ای سنگین و نفس گیر است عبور کنیم، و همچین بیشترین تراز ممکن را از امتحانات نهایی کسب کنیم.

 در ادامه شما را با یکی از دروس حل کردنی و مهم امتحانات نهایی یعنی ریاضی آشنا کرده و پس از آن به بیان نکاتی پیرامون گرفتن بالاترین نمره در این درس می پردازیم.

۱-اهمیت درس ریاضی

۲-چطور ریاضی ۲۰ شویم

۳-معرفی منابع

۴-نتیجه گیری

اهمیت درس ریاضی

اکنون میخواهیم راجع به درسی صحبت کنیم که علم امروز بشریت که وابسته به تکنولوژی است، بسیار به آن وابسته است و در  تمام مراحل زندگی، سعی در آسان تر کردن زیستن داشته است.

درس ریاضی یکی از پنج درس مهم امتحانات نهایی (پس از زیست شناسی، ادبیات فارسی، دینی و شیمی) و سومین درس ضروری تخصصی (پس از زیست و شیمی) در امتحانات نهایی پایان سال است.

 بارم بندی این درس در نوبت دوم سنگین تر و بیشتر بوده به طوریکه تقریبا ۷-۸ نمره مربوط به نوبت اول و ۱۲-۱۳ نمره مربوط به نوبت دوم است. نوبت اول شامل سه فصل اول کتاب و بخشی از فصل چهارم، همچنین نوبت دوم شامل ادامه ی فصل چهار و سه فصل پایانی است.

همان‌طور که می‌دانید بارم بندی فصول مختلف کتاب درسی ریاضی در قالب هفت فصل ارائه میشود. به ترتیب فصل اول (تابع) ۲ نمره، فصل دوم (مثلثات) ۲ نمره، فصل سوم (حد بی نهایت و حد در بی نهایت) 2 نمره،

فصل چهارم (مشتق) ۵ نمره، فصل پنجم (کاربرد مشتق) ۵/۳نمره، فصل ششم (هندسه) 5/۳ نمره و فصل هفتم (احتمال) ۲ نمره را به خود اختصاص داده اند. واضح است که ترتیب اهمیت فصول به صورت فصل های ۴؛۵؛۶ و بقیه ی فصل ها (که ۲ نمره دارند) مرتب می شود.

بهترین منابع ریاضی برای کنکور

بخش دوم چطور ریاضی را ۲۰ شویم

الف _ریاضی؛ تلفیق مفهوم و خلاقیت

همانگونه که میدانید ریاضی درسی نیست که نیاز زیادی به حفظ کردن داشته باشد. اگر کمی دقت کنید نیاز به حفظ کردن بخش هایی از فیزیک (که نوعی درس حل کردنی است)، غیر قابل کتمان است.

اما برای ریاضی ماجرا بسیار فرق دارد. میتوان به جرئت گفت که اکثریت ریاضی حل کردنی بوده و به جز در تعداد کمی از فصول (بعضی از قسمت های آمار و احتمال  و بعضی از قسمت های هندسه وکمی دیگر)، باقی فصل ها روندی حل کردنی دارند.

حل کردنی بودن ریاضی این امکان را دارد تا نیاز به خلاقیت فراوان داشته باشد و به طور کلی سوالات ریاضی بیشتر به خلاقیت نیاز دارند. اما مورد دیگری که در کنار خلاقیت، برای درس ریاضی نیاز است، مفهوم است.

در واقع میتوان گفت حل کردنی بودن ریاضی باعث میشود تا دانش آموزان برای حل سوالات این درس، نیاز به فهمیدن دقیق، عمیق و کامل مفاهیم قسمت های مختلف کتاب را داشته باشند.

همینطور در سوالات مختلف، خلاقیت در حل کردن نیز استفاده می شود. اما چگونه میتوان خلاقیت داشت؟

جواب این سوال بستگی به آن دارد که نوع شخصیت شما نسبت به ریاضی چگونه است. اگر شما علاقمند به ریاضی و انسانی خلاق هستید، از بابت خلاقیت مشکلی ندارید. اما اگر انسانی با ابعاد فعال تر دیگر بوده و از خلاقیت بهره ی زیادی ندارید، باید این مشکل را به واسطه ی حل تعداد زیاد سوالات ریاضی برطرف کنید.

از آنجا که هر سوالی ایده ی حل مخصوص به خود را دارد، زمانیکه شما به حل کردن تعداد زیادی سوال ریاضی بپردازید، درواقع میتوانید با تمامی ایده های حل آشنا شده و ذهنتان به پیاده سازی این ایده ها عادت کند.

 در نتیجه مشکل خلاقیت حل می شود. اما اگر شما چه علاقمند به ریاضی هستید و چه نیستید باید و حتما مفاهیم را به خوبی به ذهن بسپارید. اکثر سوالات نسبتا سخت و کاملا سختی که در درس ریاضی طرح میشوند، تلاش میکنند تا میزان درک شما از موضوع را بسنجند.

 یا بعضا هستند سوالاتی که تلاش میکنند شمارا به وسیله ی ترکیب مفاهیم به چالش بکشند. هیچ فرقی نمیکند! شما هرچقدر که بتوانید با مفاهیم قسمت های مختلف هر فصل، کاملا آشنا شده و بر آنها مسلط شوید، میتوانید در حل کردن انواع سوالات ریاضی موفق تر ظاهر شوید.

در حوزه ی درک مفاهیم میتوانید از فیلم های آموزشی، دبیر خصوصی و یا درسنامه های کاربردی کتاب های کمک آموزشی یاری بگیرید. در هر حال  سعی کنید‌ مفاهیم‌ را  به شیوه ای مطالعه کنید که پس از اتمام کارتان، توانایی تدریس آن بخش را داشته باشید.

 اگر بتوانید مفهومی را تدریس کنید به این معنی است که شما در آن قسمت بسیار حرفه ای هستید. حتی اگر شک دارید و نمی‌دانید که کدام قسمت از یک فصل را مشکل دارید، میتوانید به تدریس کل همان فصل بپردازید.

 نا خود آگاه متوجه می شوید در جاهایی که مشکل دارید، نمیتوانید تدریس خوبی را برای شخص فرضی ارائه دهید. شاید این نکات و تکنیک ها برایتان کمی تعجب آور باشد اما اینها راهکارهایی ساده هستند که به وسیله‌ی آنها میتوانید کیفتتان را در ریاضی چند پله ارتقا دهید.

ب- توضیحاتی پیرامون کتاب درسی ریاضی

همانطور که اشاره شد کتاب درسی ریاضی متشکل از هفت فصل می باشد. شیوه ی قرارگیری فصول را هم شاید بتوان مانند کوه در نظر گرفت. در ابتدا مباحث مربوط به تابع که کمی جدید تر اما ساده تر است.

 سپس مثلثات که در بخش معادلات کمی چالشی تر میشود و شیب کوه، تقریبا از فصل حد،  و با حد بینهایت آغاز شده و در مشتق و کاربرد مشتق به اوج خود رسیده است.

سپس، توسط آمار و احتمال و همچینن هندسه (دایره و بیضی)، با شیب ملایم تر به سمت پایین حرکت میکند.  توجه داشته باشید که این تصویر سازی، اصول هر فصل را بیان میکند و قرار نیست شمارا از فصل های سخت تر، بترساند.

با کمی تلاش، تمام فصل ها برایتان در دسترس میشوند. اما همانگونه که بسیار شنیده اید، کتاب درسی،  از ضروری ترین لوازم برای کسب بالاترین نمرات است. باید سعی کنید تمام قسمت های این کتاب (فعالیت و کار در کلاس و تمرین ها) را حل کنید. واجب ترین قسمت کتاب درسی که هر ساله  در امتحانات نهایی مورد پرسش قرار گرفته و یا سوالات بسیار مشابهی از آن مطرح می شود، بخش تمرین  های کتاب است.

 حتما سعی کنید نه یک بار، بلکه چند بار تمارین کتاب، مخصوصا در فصل های مربوط به نوبت دوم را حل کنید. تجربه نشان داده در بعضی از سال های، سوالات تمارین، عینا به عنوان سوال امتحان نهایی مطرح گردیده اند (شاید  فقط با  کمی تغییر  اعداد سوال).

خرید کتاب کنکوری برای امتحان

ج_ پای ثابت امتحان نهایی ریاضی چیست؟

امتحانات ریاضی معمولا از سه صفحه و هفده سوال تشکیل می شود. سوالات از لحاظ نحوه ی پرسش به سه دسته ی صحیح و غلط، جای خالی و بقیه ی سوالات (که منحصر به هر فصل هستند و دسته بندی خاصی ندارند) تقسیم بندی میشوند.

 سوالات صحیح و غلط و جای خالی معمولا مقداری از دانسته های حفظی کتاب (که کم هستند) را مورد پرسش قرار میدهد. در مقدار دیگر این دو نوع سوال، در هر سال، از فصول مختلفی سوال مطرح شده است. موردی که میتواند به شما کمک کند،  داشتن یک دید کلی نسبت به آزمون است.

به راستی چه سوالاتی به عنوان پای ثابت امتحانات نهایی ریاضی مطرح می شوند؟. در ادامه تقریبا ۱۴ نمره از امتحان (که اصولاً ثابت بوده) مطرح میشود.

1_ یک سوال از حل نمودار درختی به صورت مسئله  فصل احتمال کل

2_ یک سوال از بخش دایره  فصل هندسه

۳_ یک سوال از بخش بیضی فصل هندسه

۴_ یک سوال بهینه سازی که به صورت مسئله و یا ضابطه ی تابع مطرح میشود

5_ یک سوال از اکسترمم های نسبی فصل کاربرد مشتق (شکل و یا ضابطه ی نمودار را داده و اکسترمم های نسبی و مطلقش را می‌خواهند)

6_ یک سوال جدا از احتساب مشتق  به واسطه ی قانون هایش فصل مشتق

۷_ یک سوال از آهنگ متغیر فصل مشتق که یا مسئله بوده و یا به واسطه ی اطلاعاتی از تابع، مورد سوال قرار میگیرد

8_ یک سوال جدا و کامل تحت عنوان (حدود را محاسبه کنید)

۹_یک سوال معادله مثلثاتی که یا  به صورت جدا مطرح می شود و یا در یکی از قسمت های سوالات مربوط به بحث مثلثات، مورد پرسش قرار میگیرد.

۱۰_یک سوال از مثلثات (پیدا کردن ضرایب ضابطه تابع مثلثاتی)

د _نکاتی که باید انجام دهید تا از نمره ی بیست مطمئن باشید

_  چرک نویس،کلید نظم پاسخنامه

شاید نکته ی نظم در نوشتار را بسیار شنیده باشید.  اما آن چیزی که در بحث منظم بودن پاسخنامه امتحان ریاضی مطرح می شود کمی متفاوت است.

 از آنجایی که غالبا قرار نیست کلمات زیادی بنویسید و در بیشتر  امتحان، حالت حل کردنی وجود دارد، باید ابتدا راه حل تان را در برگه های چرک نویس نوشته و پس از اطمینان از درستی آن، اقدام به پر کردن پاسخنامه نمایید. یادتان نرود که مصححین نسبت به پاسخنامه هایی که با نظم و ترتیب بیشتری نوشته شده باشند، نگاه مثبت تری دارند.

_ مورد علاقه مصحح باشید.

نکته ی دیگری که باید در نوشتار پاسخنامه به آن توجه داشته باشید این است که مصححین  از شما پاسخ نهایی گونه میخواهند.

 از آنجایی که درس ریاضی در کنکور وجود دارد و شما درتلاش هستید که با انواع روش های تستی، سوالات را به سرعت حل کنید، باید مراقب باشید که در دام امتحانات نهایی نیوفتید. پاسخی که  نیاز است تا در امتحانات نهایی  نوشته شود، عموما پاسخ هایی طولانی و جامع و کامل است.

سعی کنید پاسخنامه را با این فکر پر کنید، که مصحح شما هیچ چیزی از ریاضی دوازدهم نمیداند و فقط میخواهد به واسطه ی کتاب درسی، به تصحیح پاسخ هایتان بپردازد. همچین منابع کمک آموزشی نهایی، میتوانند در این امر  بسیار مفید واقع شوند.

-تکرار، گنجی پنهان برای موفقیت

اما نکته ی مهمی که باید در تمام جلسات امتحانات نهایی رعایت کنید، تکرار و بررسی مجدد پاسخنامه است. این کار باید به شیوه ای صورت گیردکهگویا شما  دوباره و از ابتدا درحال حل کردن سوالات  هستید.

 چک کردن مداوم پاسخنامه و جواب هایتان باعث میشود تا تقریبا مشکلی از لحاظ بی دقتی نداشته باشید. همانگونه که میدانید، بی دقتی، اگر جزو موثرترین دلیل کاهش نمرات نباشد، قطعا در سه گزینه ی اول قرار دارد.

پس با این روش شما نسبت به بسیاری از رقبایتان جلوتر خواهید بود. فراموش نکنید که انجام این نکته نیازمند زمان زیادی است و از آنجاییکه نزدیک به دو ساعت برای  این امتحان مهلت دارید، به هیچ وجه عجله نکنید تا بتوانید تمام بارم سوالات را مال خود کنید.

_ بیش از یک دور تحلیل کنید.

اگر چه مدت امتحان نهایی ریاضی تقریبا دو ساعت است، اما با توجه به اینکه باید از پاسخ خود مطمئن باشید و پر کردن پاسخنامه،  امری زمانگیر است؛ سعی کنید در ابتدا هر سوالی که برایتان راحت تر است را  پاسخ دهید.

همچنین اگر در سوالی به چالش خوردید، نباید مدتی طولانی را به حل بپردازید، زیرا ممکن است  وقت زیادی را از شما گرفته و در نهایت (با اینکه مدت زمان آزمون زیاد) قدرت مدیریت زمان آزمون را از شما بگیرد.

 باید از این سوالات عبور کرده و در آخر دوباره به سراغشان بیایید. به احتمال زیاد، در دور دوم خواهید توانست به پاسخ آن سوالات دست پیدا کنید.

علت  اول این موضوع آنست که از لحاظ روانی، در دور اول ذهن شما در چرخه ی غلطی وارد می شود، و اشتباهات در حل کردن را (چه از لحاظ خواندن کامل سوال و چه از لحاظ اشتباه محاسباتی) به صورت پی در پی تکرار می‌کند.

 علت دوم این موضوع هم به خاطر بحث عجله کردن و اضطراب ناشی از آن است. ذهن شما میخواهد تا تمام سوالات را هر چه سریعتر حل کند، به همین خاطر اگر در ابتدا ی صفحه به سوال سختی برخورد کردید، اضطراب و نگرانی، مانع حل کردن صحیح سوال می شود.

_همه را پر کنید!!

حالا اگر با وجود تمام توصیه های قبل، نتوانستیم یک یا چند سوال را حل کنیم باید چه چاره ای بیندیشم ؟

پاسخ واضح است، اگر واقعا تمام تلاشتان را کرده اید اما هنوز نتوانسته اید از سد سوالی عبور کنید، باید هر چیزی که احساس میکنید میتواند در قالب جواب این سوال باشد را، در پاسخنامه وارد کنید.

انجام این کار، مخصوصا در امتحانات حل کردنی، باعث کسب بخشی از بارم سوال می شود. البته در مواقعی هم ممکن است نمره ی کامل بگیرید. پس به هیچ وجه حق ندارید، قسمتی از پاسخنامه را خالی بگذارید.

بخش سوم معرفی منابع

فرمول بیست

کتابی مفید و کاربردی برای کسانی که از ابتدا استرس روبرو شدن با امتحانات (با شیوه ی حل کردنی) را دارند و میخواهند از همان ابتدای سال شروع به تلاش زیاد کنند.

 این کتاب متشکل از ۲۱۰ صفحه  و تقریبا ۷۵۰ سوال تالیفی و نهایی سال های گذشته تشکیل شده اند. ساختار چاپی این کتاب متنوع و رنگارنگ بوده و باعث میشود تا خواننده ی آن از خواندن طولانی مدتش خسته نشود.

 هر فصل از کتاب به چند بسته ی آموزشی تقسیم شده که در آن در ابتدا برای هر بسته درسنامه ای جدا و مفهومی با بیانی شیوا و سپس سوالات  مربوط به هر بسته آورده شده است.

در انتهای کتاب پاسخ نامه ای در نظر گرفته شده که به صورت کامل و اصولی و آنگونه که مصححین امتحان نهایی میپسندند به پاسخ دهی سوالات مربوط به بسته ها پرداخته شده است.

این کتاب با تعدادی امتحان نهایی مربوط به سال های گذشته اتمام می یابد. داشتن کیو آر کد (رمزینه) های فیلم آموزشی مختص هر فصل میتواند به دانش آموزان، در فهم بیشتر درستامه یاری برساند.

 ماجراهای من و درسام  

این کتاب به طرز کامل و جامع شما را برای مصاف حساس امتحان نهایی ریاضی آماده میکند. کتابی که سعی دارد با درسنامه های مفهومی و  همچنین تمارین موجود در درسنامه ها، استدلال هایی را در اختیارتان قرار دهد که برای حل سوالات نهایی  به آنها نیازمندید.

این کتاب شامل ۲۱۰ صفحه و ۲۵۰ سوال تالیفی و نهایی است. هر فصل به تعدادی زیرعنوان تقسیم بندی شده و هر زیرعنوان شامل درسنامه و سوال است.

 در انتهای هر فصل آزمون جمع بندی تالیفی مخصوص هر فصل قرار داده شده تا خیالتان را از بابت آموختن کامل فصل، جمع کند. در انتهای کتاب نیز شاهد امتحانات نهایی سال های گذشته به همراه حل ویدیویی آن هستیم که با استفاده از آن میتوانید امتحان را به طور کامل تحلیل کنید و  از موفقیت در جدال نهایی  مطمئن شوید.

بانک نهایی خیلی سبز

اگر آمادگی بالایی در درس ریاضی داشته، کاملا بر مفهوم آن مسلط شده اید و به دنبال حل تعداد زیادی سوال هستید، این کتاب مخصوص شماست. کتابی مملو از سوالات نهایی و تالیفی که  شما را از هر نظر آماده ی امتحان نهایی می کند.

 این کتاب به تقریب شامل ۱۳۰ صفحه بوده و از آنجایی که بانک سوال است، بیش از ۶۵۰ سوال را در خود جای داده است. در انتهای کتاب برای هر فصل پاسخنامه به همراه درسنامه قرار داده شده تا اگر مشکلی وجود داشت کاملا برطرف شده و یا نکته ای دیگر بر دریای اطلاعات دانش آموزان اضافه کند.

 حالا که آماده ی رفتن به سر جلسه هستید، بسیار خوب است تا قبل از آن  سوالات امتحانات نهایی سال های گذشته را ببینید. برای همین تعدادی از این امتحانات به همراه پاسخنامه هایشان در انتهای کتاب آورده شده است.

امتخانات نهایی بهترین منابع

امتحانت مهرو ماه

اگر به بهترین وجه برای امتحان آموزش دیده و سوالات مختلفی را حل کرده  و تقریبا برای یک امتحان ایده آل آماده اید، این کتاب برای  شماست. الان  باید امتحانات نهایی سال های گذشته و همچنین امتحانات نهایی تالیفی را حل کنید.

تا هم دانسته هایتان را تثبیت کرده و همچنین به جمع بندی مطالب برسید‌. همچنین این کتاب مناسب اشخاصی است که آمادگی ندارند و می‌خواهند به آمادگی نسبی برای امتحان نهایی برسند.

خلاصه هایی که به ترتیب برای هر فصل و در ابتدای کتاب آورده شده به جمع بندی مفید، کاربردی و کوتاه مطالب می پردازد. این کتاب شامل ۷۰ صفحه و ۱۰_۱۵ امتحان به همراه پاسخنامه است که تعدادی تالیفی و تعدادی مربوط به امتحانات نهایی سال های گذشته هستند.

در آخر کتاب  نیز بخشی با نام برگ آخر است. این بخش بسیار برای لحظات پایانی نزدیک به امتحان مفید بوده و نکات مهم و کلیدی تمام فصول را به صورت بسیار خلاصه و در قالب دو صفحه بیان میکند.

غول نهایی مبتکران

اگر به دنبال یک پک همه چیز تمام میگردید، میتوانید غول نهایی را در گزینه هایتان قرار دهید. کتابی که میتوانید به واسطه اش غول نهایی را زمین بزنید. این کتاب در قالب تقریبا ۲۰۰ صفحه از سه بخش ایستگاه تمرین، درسنامه های درس به درس  و اردوهای تدارکاتی تشکیل شده است.

در ابتدای کتاب هر فصل در قالب چند زیر مجموعه و هر زیر مجموعه شامل یک ایستگاه تمرین است. در قدم اول ایستگاه هایی که مربوط به فصول نوبت اول است قرار دارد و سپس با بخش پاسخنامه آشنا می شویم که جواب تمام سوالات موجود در ایستگاه ها در آن گنجانده شده است، همچنین به بیان نکات مفید و مهم در پاسخنامه نیز، پرداخته میشود.

 پس از این امر با اردوهای تدارکاتی مواجه میشویم که در قالب چند امتحان نهایی تالیفی و سخت، از ایستگاه های قرار داده شده، سوال پرسیده میشود و پس از آوردن پاسخنامه، وارد قدم دوم میشویم، بخشی از کتاب که مربوط به نوبت دوم است و دقیقا همان اتفاقات قبلی تکرار میشود اما اینبار برای کل کتاب.

 در آخر کتاب نیز شاهد درسنامه های فصول مختلف بوده که بسیار مفید و کامل کننده ی کمالات این کتاب می باشد.

جمع بندی معرفی منابع

ترتیب منبع نوع توضیحات
۱ کتاب فرمول بیست گاج آموزشی این کتاب شامل درسنامه های جامع است تا در کنار کتاب بر دانست هایتان بیافزایید. همچنین میتوانید به واسطه ی سوال های زیادش این دانسته هارا محک بزنید. اگر در درس ریاضی سطح متوسط رو به بالا دارید، و همچنین قصد دارید برای امتحان نهایی ریاضی از ابتدای سال  آماده شوید، این کتاب مناسب شماست.
۲ کتاب بانک نهایی خیلی سبز سنجشی اکثر این کتاب شامل سوالات مختلف و متنوع تالیفی و نهایی سال های گذشته است. در انتهای این کتاب نیز درسنامه هایی خلاصه وجود دارد که میتواند بسیار مفید باشد. اگر روی کتاب درسی تسلط نسبی دارید و  نیازمند حل سوالاتی هستید تا آموخته هایتان مورد پرسش قرار گیرد و همچنین در درس ریاضی سطح ضعیف و یا متوسطی دارید این کتاب مخصوص شماست.
۳ کتاب ماجرای های من و درسام آموزشی این کتاب شامل درسنامه های کامل بوده و در کنار سوالاتی که مطرح میکند، دانسته هایتان را جزء به جزء بررسی میکند. اگر میخواهید از ابتدای سال مشغول خواندن ریاضی نهایی شوید و در کنار کتاب ریاضی منبعی تکمیل کننده برای موفقیت داشته باشید، به شرط آنکه در ریاضی سطحی متوسط رو به پایین دارید این کتاب مخصوص شما تالیف شده است.
۴ کتاب غول نهایی مبتکران سنجشی این کتاب بیشتر تمرین محور بوده و به واسطه ی اردوهای تدارکاتی و تمریناتی که دارد، دانش آموز را مهیای کسب نمره ی مطلوب مینماید. اگر در درس ریاضی سطح متوسط رو بالا داشته، تسلطتان روی کتاب درسی به صورت متوسط است و بیشتر به دنبال منبعی هستید تا با تعداد زیاد سوالات، آموخته هایتان به چالش کشیده شود این کتاب مخصوص شماست.
۵ کتاب امتحانت مهرو ماه جمع بندی این کتاب شامل درسنامه های بسیار کوتاه و کاربردی درکنار نمونه امتحانات نهایی (تالیفی و نهایی) است تا در ایام نزدیک به امتحان، یاری کننده ی شما باشد. اگر  بر ریاضی نهایی کاملا  مسلط هستید و نیاز به منبعی برای جمع بندی  در روز های منتهی به امتحان دارید این کتاب مخصوص شماست. همچنین در انتهای کتاب، بخشی با عنوان برگ آخر مخصوص جمع بندی بسیار خلاصه گونه و موردی است که بسیار مفید است.

بخش چهارم نتیجه گیری

در آخر و جمع بندی سخن، بیان نکته ی مفهوم (با اینکه شاید تکراری به نظر برسد)، بسیار ضروری و واجب است.

در دروسی مانند فیزیک و ریاضی، که ذاتی مفهومی دارند، اگر سعی نکنید  تا به خوبی بر مفاهیم مختلف موجود در کتاب چیره شوید؛ یقینا برای حل سوالات مختلف (چه در کنکور و چه در  امتحانات نهایی) با مشکلی جدی مواجه خواهید شد.

در این مقاله  سعی شد تا کاربردی ترین و مناسب ترین شیوه ها، برای پیشبرد ریاضی نهایی، در کنار کنکور و همچنین کسب بالاترین نمرات در این درس؛ بیان شود. امید است تا عمل به این توصیه ها پل های ترقی را  طی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید